Kontakt: admin@husprojekt.se

 


 

 

Byta fönster

- Tilläggsisolera - - Brädslå - - Måla - - Byta fönster - - Altan -
- Inglasning - - Friggebod -      

Vi hade ju turen att alla fönster utom 2 var bytta till nya fina energi 3-glasfönster. Dessutom var både altandörr och balkongdörren utbytta. De gamla fönstren hade ju suttit här i 50år, men faktiskt så var det inget större fel på de 2 vi bytte ut. Nu hade vi inte så många beslut att ta inför fönsterbytet utan det blev SP:s fönster. Det enda svåra beslutet var i vardagsrummet där det satt ett dubbelfönster som var 210cm brett. Skulle vi - eller skulle vi inte ha samma storlek? Vi enades i alla fall om ett endaste stort fönster på 170cm, ej öppningsbart. Detta med tanke på att det finns en altandörren alldeles bredvid med altan precis utanför. Vi sparade in en slant på det också!
 

Så såg det gamla dubbelfönstret ut, vi ersatte det med 1 fönster som var ej öppningsbart. Fönster utplockat, har precis börjat måtta för att minska öppningen. Stora fönstret (hålet) från insidan. Nu har vi fått nya rutan på plats. Här har även panel och foder kommit på plats.
Ena fönstret var redan bytt. Sovrumsfönstrets tur att bytas ut. Snacka om skillnad på ljudinsläpp när det blev klart. Så blev det.

 

 

 

 

Husprojekt.se © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use