Kontakt: admin@husprojekt.se

 


 

 

Kök

- Kök - - Vardagsrum - - Hall nere - - Trappa & trapphus - - Hall uppe -
- Sovrum uppe - - Kontor - - Tvättstugan - - Gillestugan - - Matrummet -
- Vardagsrummet2009 -        

Det finns flera olika sätt att renovera ett kök, det vanligaste är nog att man river ut allt och börjar från scratch. Det gjorde inte vi, vi tyckte skåpen var i bra skick, vita släta luckor, möjligtvis så byter vi ut handtagen. Det blev lite mer än så, vi kom på att vi skulle ha en glasskiva istället för kakel ovanför diskbänken. Sen upptäckte vi ett riktigt trägolv under korkmattan, det ena gav det andra. Sammanfattningen är att det blev mer arbete än vad vi planerade från början. Dock lyckades vi hålla nere kostnaderna markant i förhållande till att stoppa in ett helt nytt kök.
 

Så som det såg ut när vi fick nyckeln till huset. Kyl & frys i kombivarianten. Bort med kaklet och dit med glas istället. Marianne har nån sorts allergi när det gäller bård på tapeten, bort med denna. Golvet var i bra skick, blev riktigt bra efter slipning.
Krister in action. Skåp som ska byggas om till endast överskåp. Det nya överskåpet. Plats förbereds för ny kyl & frys. Överskåpen på plats.
Det var tvunget att skydda fönstret då Marianne tog bort kaklet. Städning mellan varven. Det sprätter om kaklet, tusan vad det satt fast. Kakel borta.
Slipning Färg och tapeter börjar komma på plats.
Björne finjusterar inspektionslucka. Klart till slut, skönt.

 

 

Husprojekt.se © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use