Kontakt: admin@husprojekt.se


 


 

 

 

Om hemsidan!

Efter att vi köpt vårt hus och stod inför en hel del renoveringar så passade vi på att dokumentera med kameran. Många bilder blev det under resan. Man säger ju att man aldrig blir klar med ett hus, det känns som att det stämmer.
Vi har egentligen inget speciellt syfte med denna hemsida, tanken i sig är nog mera att dela med sig av erfarenheter och hur vi löste olika problem. Vi är absolut inga proffs, vi kallar oss för glada amatörer.
Det finns heller inget kommersiellt syfte med sidan, tanken har kanske funnits att tillåta annonser från olika företag som vi själva tycker ska få synas på sidan. Det är ju inte helt gratis att hålla en sajt vid liv, dessutom är det en hel del jobb. Som det ser ut i dagsläget kommer vi att fortsätta utan förändringar.

Sidans upplägg har automatiskt blivit lite olika, vi tog ju en hel del bilder innan vi ens hade en tanke på att skapa en hemsida kring detta projekt. Det i sig gör att vi kanske inte har alla projekt så noggrant dokumenterade. Allt som nu läggs ut under pågående projekt och sedan läggs till handlingar kommer att bli betydligt noggrannare dokumenterat. Under tiden vi håller på med ett pågående projekt försöker vi skicka ut uppdateringar ca 1-3 ggr/vecka.

Vi har gjort ett försök med en blogg, men pga tidsbrist så la vi den på is. Istället blir dokumentationerna under pågående projekt lite som en blogg. Har du några funderingar eller kommentarer är du varmt välkommen att maila oss så hör vi av oss så fort som möjligt.

 

 

 

Husprojekt.se © 2009 • Privacy Policy •  admin@husprojekt.se