Kontakt: admin@husprojekt.se

 


 

 

Hall, uppe

- Kök - - Vardagsrum - - Hall nere - - Trappa & trapphus - - Hall uppe -
- Sovrum uppe - - Kontor - - Tvättstugan - - Gillestugan - - Matrummet -
- Vardagsrummet2009 -        


Hallen uppe var egentligen inte i så dåligt skick, men det var svårt att avgöra vart trapphuset skulle avslutas, därför målades allt ihop. Vi var även inne på att försöka slipa trägolvet som fanns under korkmattan, tyvärr så var det fullt med skärmärken. Förmodligen  så använde man golvet som underlag när man skar till mattbitar till trappan. Vi la in ett enkelt klickgolv istället, och kompletterade med foder och lister som sakndes.

Hallen sett från kontoret innan vi fixade till den. Fogskummet syns efter bytet av balkongdörr. Från trappan sett mot gästrummet. Man kan se röret för centraldammsugaren sticka upp ut golvet. Balkongdörren. En typ av fönsterbräda i hörnet, här ser man uttaget uppflyttat för centraldammsugaren.
Takkronan gnistrar. Det vita bryts av med ett inslag av grönt och brunt. Vissa kanske tycker det ser lite sterilt ut, men det ska till lite mera gröna detaljer så fort tid finns. Gamla skåpet funkar jättebra i hallen. Dörrarna fick lite ny vitfärg också, dom blev som nya.
Fick snickra en låda för dammsugaranslutningen.        

 

Husprojekt.se © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use